Jeg har egentlig et problem akkurat nå.. Jeg har jo valgt Kjemi, Internasjonal engelsk, Matte S1 og Fysikk men jeg har valgt å bytte ut fysikken ettersom jeg kommer til å jobbe meg blå hvis jeg skulle hatt den. I tillegg så har jeg jo S-matte og man pleier å si at de som skal ha fysikk burde ta R-matten ettersom det er litt vanskelig. Poenget er iallefall at jeg må bytte og de fagene jeg kan bytte til er rettslære, geofag og samfunnsfaglig engelsk (studieveilederen sa at jeg kunne ha 3 klasse engelsken selvom jeg går i 2). Problemet er å velge. 

 

Jeg tror ikke geofag er noe for meg ettersom jeg synes det er ganske kjedelig. Mamma er jo geolog så jeg har kanskje fått en liten overdose av det :p Rettslære er det som det peker mest mot at jeg kommer til å ta, men det virker så kjedelig. Jeg er jo egentlig ikke så glad i samfunnsfag og rettslære virker litt som det.. Samfunnsfaglig engelsk hadde jo vært supert for meg å ta, men jeg vet ikke om jeg kommer til å tørre å snakke så mye engelsk høyt siden det er 3-klassinger og jeg kjenner dem ikke :p er rimlig pysete når det gjelder sånt, hehe! 

 

Noen av dere som har noen erfaringer med noen av fagene? Noe dere vil anbefale/ikke anbefale? 

 

Meg og pusin min for litt siden! Jeg er så flink til å ta bilder :) 

 

Se på det blikket! Han elsker meg :DDDD hehe

Skrevet 06.09.2012 kl.11:28. Ligger i kategorien Tips? . Ingen kommentarer


Jeg vurderer å kjøpe meg ny veske til skolestart, og siden H&M hadde så mange fine nå så lurte jeg på hvem av de dere synes var finest? 

 

Den er herfra og koster 199

 

Denne er herfra og koster 299

 

Denne er herfra (FAVORITT så tror nok det blir den.) og koster 399

 

Finnes også i hvit

 

 

Hvem synes du er finest? 

 

 

 

 

Skrevet 16.08.2012 kl.22:04. Ligger i kategorien Tips? . 2 kommentarer.............................................

Siste innleggBloggdesign

hits