Jeg har utrolig lyst til å vinne denne parfymen, hvem har vel ikke det? Det er den første svarte parfymen noe som gjør den helt spesiell! Det skulle jo bare mangle det er jo selveste Gaga sin parfyme, og noe annet hadde man vel ikke ventet! 

Jeg synes Lady Gaga er en helt fantastisk artist, som vet hva som selger og hvilke sanger folk vil høre. Hun er heller ikke redd for å være seg selv, noe som er utrolig bra! Jeg håper jeg vinner, hehe :) One in a million?

 
la22ga

Skrevet 30.09.2012 kl.22:56. Ligger i kategorien Reklame. Ingen kommentarer


Jeg var innom viaplay.no i stad og det er egentlig en veldig bra side. Du kan kjøpe et abonnement for så å få ubegrenset tilgang til både film og serier. Du kan også kjøpe et abonnement så du kan se uavbrutt med sport også men dette er litt dyrere.


bildet er tatt fra viaplays hjemmeside hvor de forteller om tilbudene sine.

 

 

 

Du kan få en prøvetid gratis på en måned og se om du har lyst til å kjøpe det senere. Det er også uavbrutt streaming på mange kanaler. De har både norske og amerikanske tv-serier. Du kan se på seriene akkurat når du vil, og det er jo ganske kult.


De har viaplay for både PC, Mac, iPhone, iPad, Android telefoner og nettbrett. Da kan du jo både se på film, sport og serier uansett hvor du er eller hva av elektronisk utstyr du har med deg.


Det er heller ikke reklame på noen av kanalene eller tv-seriene noe som er et stort pluss! 

 

 

 

 

TRYKK HER for å komme til viaplay's nettside

TRYKK HER for å komme til viaplay's spørsmålsside. Her finner du svar på de vanligste spørsmålene :-) 


 


Skrevet 17.08.2012 kl.18:31. Ligger i kategorien Reklame. 2 kommentarer


Heisann :) !


Ville bare fortelle dere om superkul.no som er en nettside hvor du kan kjøpe alt fra klær, smykker og sko til sminke og MYE MER ! :DTRYKK HER FOR Å KOMME TIL SIDEN! :D  

 
 

Skrevet 30.04.2012 kl.14:37. Ligger i kategorien Reklame. 2 kommentarer.............................................

Siste innleggBloggdesign

hits