Idag hadde vi norsk fagdag. For de som ikke vet hva det er så er det norsk hele dagen, og som du kan tenke deg er ikke norsk mitt yndlingsfag. Nå er det jo også slutt på finværet, regn hele tiden. Er heldigvis ikke så kaldt ute, selvom det regner. 

Etterpå skal jeg på trening, som vanlig. Treningen for tiden er egentlig ganske morsom ettersom vi driver å lærer show ogsånt. 

Nå må jeg stikke, fordi jeg skal lage middag. Byeeee

 øpdajt (update), heheh

Skrevet 22.05.2013 kl.15:31. Ligger i kategorien The Picture Of The Day. Ingen kommentarer


haha, værsnakk er vel det morsomste å snakke om på en søndag? Men det er jo så fint vær ute at det er verdt å snakke om, am I right? 

Iallefall.. Det er superfint vær ute! Over 25 grader ute i 3 dager nå, sykt digg! 17.mai var jeg med venner på Aker Brygge. Vi spiste og koste oss. Igår dro jeg med den samme gjengen til Sverige, og idag skal jeg på trening og i bursdagen til ei venninne. Ettersom vi var i sverige igår har jeg selvfølgelig kjøpt en haug med godteri, and I can't stop eating! hihi

 

bildet er fra 17.mai

Skrevet 19.05.2013 kl.11:42. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer
Skrevet 14.05.2013 kl.00:13. Ligger i kategorien Inspiration. Ingen kommentarer


Solen skinner, og det er varmt uteee! Det er så deilig at det nermer seg sommer. 

Idag var jeg først på trening, og etter det har jeg sett episode på episode med Criminal Minds. Er avhengig. Det er jeg jo (selvfølgelig) også av Gossip Girl, Vampire Diaries, Sex and the City og altfor mange andre serier. Huff! Det er ikke bra vet dere?.. 


Ja, idag har jeg vært sunn. Akkurat nå sitter jeg å spiser frosne blåbær og drikker vann (healthy girl) hehehhe. Å ja, jeg må blogge om det fordi jeg er ikke akkurat sunn. (også hadde jeg ikke noe annet å blogge om)

 

 

 

Skrevet 05.05.2013 kl.20:48. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Fineste sangen. Lagde noen inspo bilder til dere fordi jeg er så snill! 

 
Skrevet 03.05.2013 kl.21:18. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


idag var jeg og noen jenter fra laget på musikkvideo innspilling. Det var gøøy. Temaet var liksom ''party i Karl Johan'' så vi bare dansa rundt ogsånt! Det gikk direktesendt på God Morgen Norge i dag tidlig på TV2, men jeg glemte å ta det opp! Det kommer helt sikkert ut på youtube etterhvert.

Uansett; her er et bilde fra istad. Han i midten er Rex - han som sang ogsånt. Det er jo tross alt ''hans musikkvideo''


fv. meg, Mari Emilie, Rex, Kaja, Therese og Sophie

 


Skrevet 02.05.2013 kl.16:28. Ligger i kategorien Hverdag. Ingen kommentarer


dagens ''outfit''.. vet ikke om dette er gjennomført nok til å kalles et outfit engang, men det er iallefall det jeg har på meg. Og ja, jeg er fjortis på bildet til høyre. Har du noe i mot det så bryr jeg meg ikke, hehehehheheh. 

men uansett; deilig med en fridag midt i uka!

Skrevet 01.05.2013 kl.18:41. Ligger i kategorien Hverdag. 6 kommentarer.............................................

Siste innleggBloggdesign

hits