Skrevet 31.03.2013 kl.23:03. Ligger i kategorien Music . Én kommentar


Skrevet 31.03.2013 kl.19:42. Ligger i kategorien The Picture Of The Day. Én kommentar


tycks? 

Skrevet 31.03.2013 kl.18:19. Ligger i kategorien Designs. Én kommentar


Idag skal jeg ut å spise med de beste <3 Gleder meg, det kommer til å bli koselig! Det blir det alltid :-) Nå skal jeg fikse meg, og ture ned til Pia så tar vi snart bussen inn til Lillestrøm. Kanskje det blir tatt noen bilder i løpet av kvelden. Da skal dere kaaaanskje få se :-) 

 

alt for ofte.. imma staaaar

Skrevet 30.03.2013 kl.15:10. Ligger i kategorien Ferie. Én kommentarSkrevet 28.03.2013 kl.22:46. Ligger i kategorien Ferie. Ingen kommentarer


Jeg har såå vondt i halsen. Føles som om alt er revet opp nedi der, haha.. Så nå har jeg drukket 3 kopper te med håp om at det skal bli bedre! Ellers så har jeg vært på skolen idag, og jeg har faktisk (tro det eller ei) ikke vært på trening idag. Tror det er første gang på 2 år jeg ikke har vært på trening på en tirsdag. Hahah.. Vi fikk denne treningen ''fri'' ettersom NM nettopp var ferdig. Imorgen er det på'n igjen med trening ogsånt da! Gleder meg kjempemasse :-) Kanskje det blir noen bilder, ettersom jeg nå har tid til det siden NM oppkjøringen er forbi! 

Nå har jeg nettopp laget meg enda en kopp te, og skal sette meg til å lese ''The Perks of being a Wallflower'' til skolen imorgen. Håper den er bra da, eller iallefall ikke såå kjedelig :-) hihi, jeg som er så bok-menneske. 

Hører forretsen på gamle sanger for tiden (aah, minner) og kom over ''My Love - Justin Timberlake''! Jeg husker jeg elsket den sangen så mye, og den er jo egentlig ganske bra? Bare veeldig gammel, hihi

 

My girls, og verdens beste trenere. 

Skrevet 19.03.2013 kl.20:33. Ligger i kategorien Hverdag. 2 kommentarer


Vi fikk 3 plass i NM, og kan nå si at vi er norges tredje beste lag! :D 

Skrevet 18.03.2013 kl.21:58. Ligger i kategorien Cheervid.. Ingen kommentarer


Nå sitter jeg på rommet mitt, og har stooore planer om å øve til kjemiprøven. Får ikke tatt noen bilder ettersom kameraet er dødt, og laderen er hos pappa (der jeg ikke er). Hører på musikk, og regner pH. Hva er vel bedre å gjøre på en mandagskveld? Ingenting, thats right. 

 

#ThatSmile


Skrevet 11.03.2013 kl.21:24. Ligger i kategorien Hverdag. Ingen kommentarer


Nå kom jeg nettopp hjem fra treninga! Var en slitsom trening, men det sier vel egentlig seg selv. 6 dager igjen til NM, da er det ikke slasking som skal til! Competitions are won at practise! 

Egentlig er jeg dødssliten, men vi skal allikevel ut å se ''A Good Day to Die Hard''. Det blir koselig da, har hatt lyst til å se den såå lenge, og de andre er jo kjempebra! Så jeg gleder meg, hihihi <3 Orker ikke å fikse meg da, så det blir nok joggebukse på kino. Føler meg så slask. haha

 

Kisses to all my readers

ååå, Tornerose in my 

Skrevet 10.03.2013 kl.20:11. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). 4 kommentarer


Stikker på trening snart! Bare 6 dager igjen til NM

Skrevet 10.03.2013 kl.14:03. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). 2 kommentarer


De er fra Nelly. Jeg var litt usikker på om jeg skulle beholde de eller ikke, men det ender nok med at jeg beholder de. Hælen er 13.5 cm, og platået er på 5cm! Æææ, jeg blir jo faktisk ganske høy med de! :-) 
Noen av bildene er tatt med blits, derfor noen av de er oransje-aktige, men de andre er blå-aktige.. Men det er gullglitter, og de er i gullfagre.  Hælen og platået er beige. 

Link her! Skrevet 09.03.2013 kl.18:06. Ligger i kategorien New in. 2 kommentarer


Guuud, jeg grugleder meg! 

Skrevet 09.03.2013 kl.15:36. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Hello folksa

Dagen idag har egentlig gått ganske fort når jeg tenker over det. Skolen var helt grei, og treningen etterpå gikk fint. Nå har jeg endelig kommet meg inn døren hjemme, og nå slasker jeg i senga. Dere skulle ha sett meg, jeg ser ut som et slakt her jeg ligger. Savner senga mi helt fra jeg står opp om morgenen. haha, the love of my life! 

Ellers så fant jeg nettopp ut at Wayne konserten har blitt flyttet fra 14 mars til 25 oktober, og det vil si at jeg kanskje kan dra allikevel! I'm so happyyyyy

 

Dette slasker jeg rundt i nå, men synes jeg fortjener det. Oooog dette var det jeg hadde på meg på skolen, se på  den lykkelige jenta der a! 

 

 

Kisses

 


Skrevet 07.03.2013 kl.21:19. Ligger i kategorien Hverdag. Ingen kommentarer


Hello peeeps! 

Nå ligger jeg å slasker i senga, og ser på Gossip Girl! Skal snart stikke på trening. Nå er det bare 10 dager igjen til NM, så det er bare å gi jernet på trening.

På skolen idag hadde vi norsk fagdag (norsk hele dagen). Vi startet med en prøve, og deretter dro vi på kino! Vi så ''Viktoria''. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om den egentlig, litt lite action men det er nok meningen, haha... Spørs jo hva man liker, men var en fin film (if you're in to that). 

Yeeey, nå er det sol ute og det er så digg ♡

 

Nøtter og VANN!! Føler meg så utrolig sunn, omg. 

Skrevet 06.03.2013 kl.15:53. Ligger i kategorien Hverdag. Ingen kommentarer


Singlett fra London (husker ikke hvor)

Bukse fra BikBok

Kisses fra meg

 

 

Skrevet 04.03.2013 kl.22:44. Ligger i kategorien Outfit. Ingen kommentarer


Haha, hittil har jeg bare klart og oppdrive 3 bilder fra bursdagen til Alex på lørdag, haha. Jajaaaaaaaaa, dere får være glade dere får noe. 

 

Ja, 2 av de er mine egne iPhonebilder fordi jeg er så kul.

Så hva skjer idag? Noen tips til hva jeg skal blogge om? 

Skrevet 04.03.2013 kl.14:54. Ligger i kategorien Hverdag. Ingen kommentarer


Nå skal jeg straaaks dra i bursdag til ei jente i klassen. Det blir koselig! Orker ikke å sette opp kameraet osv, men blir sikkert tatt noen bilder der så da poster jeg de etterpå/imorgen. Håper dere skal ha en koselig kveld videre, det skal iallefall jeg! 

 

Bildet er fra bursdagen min for 2 år siden (haha, oppdatert ogsånt)

Skrevet 02.03.2013 kl.18:48. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Kjøpte meg 2 neglelakker fra O.P.I på flyplassen i London. Og siden jeg ikke har vist noe av det jeg kjøpte enda så kan jeg jo begynne med dem! :-)

 

Hvis dere ser på tommelneglen så har jeg på de to over  hverandre. Loveit!

Skrevet 01.03.2013 kl.18:53. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer.............................................

Siste innleggBloggdesign

hits