haha, værsnakk er vel det morsomste å snakke om på en søndag? Men det er jo så fint vær ute at det er verdt å snakke om, am I right? 

Iallefall.. Det er superfint vær ute! Over 25 grader ute i 3 dager nå, sykt digg! 17.mai var jeg med venner på Aker Brygge. Vi spiste og koste oss. Igår dro jeg med den samme gjengen til Sverige, og idag skal jeg på trening og i bursdagen til ei venninne. Ettersom vi var i sverige igår har jeg selvfølgelig kjøpt en haug med godteri, and I can't stop eating! hihi

 

bildet er fra 17.mai

Skrevet 19.05.2013 kl.11:42. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Solen skinner, og det er varmt uteee! Det er så deilig at det nermer seg sommer. 

Idag var jeg først på trening, og etter det har jeg sett episode på episode med Criminal Minds. Er avhengig. Det er jeg jo (selvfølgelig) også av Gossip Girl, Vampire Diaries, Sex and the City og altfor mange andre serier. Huff! Det er ikke bra vet dere?.. 


Ja, idag har jeg vært sunn. Akkurat nå sitter jeg å spiser frosne blåbær og drikker vann (healthy girl) hehehhe. Å ja, jeg må blogge om det fordi jeg er ikke akkurat sunn. (også hadde jeg ikke noe annet å blogge om)

 

 

 

Skrevet 05.05.2013 kl.20:48. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Fineste sangen. Lagde noen inspo bilder til dere fordi jeg er så snill! 

 
Skrevet 03.05.2013 kl.21:18. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Når jeg først har tatt et bilde av denne skatten klarer jeg ikke å stoppe. It's an addiction ja, jeg er en crazy-kattedame. og ja, jeg vet at i en alder av 40 kommer jeg til å bo alene med alle kattene mine

Skrevet 28.04.2013 kl.16:29. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Idag har jeg vært på russevan-møte med jentene jeg skal være med :-) De går jo på laget mitt, så kjenner de herlige jentene veldig godt. Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg! Etter møtet dro jeg en liten tur hjem før jeg dro ut med Linn (nei, snakker ikke om meg selv i 3 person.. Vi er navnebuddys). Vi spiste, snakket, loket rundt og dro på kino tilslutt! Var superduper koselig (hehe, Løkkis)

Har ikke Tuva verdens søteste tapet hjemme? Rosa blomster, awwwww

 

Skrevet 28.04.2013 kl.00:41. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). 2 kommentarer


Dette bildet er ikke fra nå for å si det sånn. Nå ligger jeg godt plantet under dyna i senga mi og hører på musikk. Søndagen kommer alltid så fort. Jeg kan helt ærlig ikke huske hva jeg har gjort denne helgen. Det er det samme hver helg... Jeg hadde jo egentlig ganske mye å gjøre denne helgen, og jeg har ikke rukket halvparten engang. 

Resten av dagen idag skal jeg nok chille mest under dyna, og manne meg opp til å stå opp imorgen! Let's hope i can make it. Har nemlig tentamen så kan ikke forsove meg! 

 


Skrevet 14.04.2013 kl.16:38. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Nå kom jeg nettopp hjem fra treninga! Var en slitsom trening, men det sier vel egentlig seg selv. 6 dager igjen til NM, da er det ikke slasking som skal til! Competitions are won at practise! 

Egentlig er jeg dødssliten, men vi skal allikevel ut å se ''A Good Day to Die Hard''. Det blir koselig da, har hatt lyst til å se den såå lenge, og de andre er jo kjempebra! Så jeg gleder meg, hihihi <3 Orker ikke å fikse meg da, så det blir nok joggebukse på kino. Føler meg så slask. haha

 

Kisses to all my readers

ååå, Tornerose in my 

Skrevet 10.03.2013 kl.20:11. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). 4 kommentarer


Stikker på trening snart! Bare 6 dager igjen til NM

Skrevet 10.03.2013 kl.14:03. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). 2 kommentarer


Guuud, jeg grugleder meg! 

Skrevet 09.03.2013 kl.15:36. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Nå skal jeg straaaks dra i bursdag til ei jente i klassen. Det blir koselig! Orker ikke å sette opp kameraet osv, men blir sikkert tatt noen bilder der så da poster jeg de etterpå/imorgen. Håper dere skal ha en koselig kveld videre, det skal iallefall jeg! 

 

Bildet er fra bursdagen min for 2 år siden (haha, oppdatert ogsånt)

Skrevet 02.03.2013 kl.18:48. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Kjøpte meg 2 neglelakker fra O.P.I på flyplassen i London. Og siden jeg ikke har vist noe av det jeg kjøpte enda så kan jeg jo begynne med dem! :-)

 

Hvis dere ser på tommelneglen så har jeg på de to over  hverandre. Loveit!

Skrevet 01.03.2013 kl.18:53. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Jeg gleder meg kjempemye til Despicable Me 2 kommer ut!! Den kommer ut i sommer, og jeg SKAAAL se den. Wææææhæææ

 

Skrevet 03.02.2013 kl.12:12. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). 2 kommentarer


Natt til idag sov jeg hos Camilla. Det var kjempekoselig!!  Vi lagde brownie, så på masse tull på tven og snakka. Haha, vi bestemte oss for å lage brownie i 23 tiden igår, men bedre sent enn aldri? eller hva. 

Idag har jeg vært på Strømmen Storsenter, men kjøpte ikke noe WOW.. Kommer kanskje et innlegg senere en gang med det jeg kjøpte. Ellers så har jeg sett ''Pitch Perfect'' og hørt på masse musikk. Jeg elsker helg, ferier og netter.. Da kan man soveee. Så da vet dere det! 

 

Vi blogges! Skrevet 02.02.2013 kl.21:07. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarerSjokoladeeeeeeeEventyrbruuuuuus :D

Kjøpte meg nye sko!! 

 


Jeg ser på Pirates of the Caribbean 2

Ny ring

New lipstick! Nytt kjede, loveiiiit

Og enda et nytt kjede!

 

 

Som dere kanskje så på bildene så koser jeg meg med Pirates of the Caribbean 2, drikker eventyrbrus og spiser sjokolade! Lever livet fullt ut for å si det sånn. 

Skrevet 26.01.2013 kl.21:44. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). 2 kommentarer


Hello :-) 

 

Hadde helt glemt bloggen, også gikk jeg inn nå å så at jeg har hatt rundt 50 lesere hver dag siden den 20. Uten å blogge, im so sorry!! 

 

Nå blogger jeg iallefall :D

 

Til uken har jeg 3 prøver og 1 fremføring, så dette kommer til å bli hektisk. Det kommer ikke til å bli så mye blogging, men noe skal jeg da prøve å presse inn!

 

 

Ryddet i skuffene mine oppe hos pappa! Nytt smykke fra BikBokNytt deksel fra BikBokNye øredobber fra Cubus

kjøpte meg ny veske <3 Wiihii

 

Skrevet 20.01.2013 kl.18:10. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). 4 kommentarer


Nå sitter jeg på rommet mitt å ser på Sex and the City seriene! Er AVHENGIG! 

Katta ligger i enden av sengen, og vi koser oss egentlig utrolig mye! Etterpå skal jeg en tur i dusjen også skal jeg legge meg. Må virkelig få igjen døgnrytmen! Våknet ikke før 14 idag. Hvordan skal det gå med meg, hehehe

 

Forretsen kjøpte jeg meg et nytt deksel fra BikBok. Det er sånn klistrepå deksel, og jeg er veldig fornøyd. Diamantene faller jo av, men jeg hadde ikke forventet annet til en sånn pris! 70,- kr! 

Skrevet 06.01.2013 kl.21:54. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Helloo

 

Nå ligger jeg i senga å driver med en spanskinnlevering. Det er litt vanskelig, så får vel komme meg tilbake til det. 

Grunnen til overskriften er vel egentlig bare det at jeg får en million venneforespørsler på blogg.no, altså her og jeg lurer på ''hva skal man egentlig med blogg-venner''? Kan de gjøre noe ekstra/spesielt siden de er vennene mine på blogg.no? Jeg bar godtar alle, fordi hallo.. Vil du være venn med meg så OK. Det vil jo ikke si at jeg leser bloggen din fordet? Eller er det folk som leser alle innleggene til blogg-vennene sine? Jeg er iallefall ikke en av de ;) hehe.. 

Da må jeg tilbake til spansk. Vi snakkes

Adíos! 

 
Skrevet 09.12.2012 kl.11:37. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Én kommentar


Da feirer vi bursdagen til meg og søsteren min. Kommer kanskje noen bilder fra kvelden ellernoe senere! 

 


Skrevet 08.12.2012 kl.21:27. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Heisann!

Igår var jeg hos Løkkis i akebursdag! Det var så superduperkoselig (ja, hun er 95-er) vi spiste først taco og snakket om all verdens ting, deretter gikk vi ut å akte og stuntet litt.. Også dumpet vi på dumpehuska med 1meter snø, gøy!!
Vi klarte jo faktisk å bruke 2timer og 30 minutter ute så det var jo ikke verst!
Da vi kom inn spiste vi brownie og is (tok ikke noen bilder av det ??) det var rett og slett en super kveld!

Jeg overnattet hos Løkkis så jeg er her fortsatt, mens de andre har dratt hjem! Nå ligger Løkkis ved siden av meg i sengen å purker (sover for de som ikke skjønner Thøgersk) mens jeg blogger å driver med andre superawesome ting!

Jeg har faktisk skrevet alt dette på en iPhone!! Omg proud

Idag skal det komme noen venner av mamma+familien dems også skal vi feire bursdagen til meg og søsteren min! <3

A-frame i snøen

Jakka fikk jeg forresten av klubben siden jeg er trener! Den er såå varm og god, men utrolig stor! (Men det gjør jo ikke noe)

Sophie

Løkkis

Kajaaaa

Noen av gårsdagens snapps

Skrevet 08.12.2012 kl.10:11. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Hellooo

 

Idag har jeg vært på trening og ellers ikke gjort så mye. Trente jo fra 15 til 18, så før 15 så sov jeg, sto opp, dusjet osv.. Helt til jeg hadde klart å sløse bort et par timer! Etter 18 var jeg dausliten.. Jeg er jo syk som sikkert en del av dere har fått med dere så jeg blir jo sliten av å gå en meter.. KLEINT.

Da jeg kom hjem spiste jeg middag, og så på ''The tourist''! Den er egentlig ganske bra hvis du tenker over det! Det er ikke første gang jeg har sett den hvis noen trodde det, men hva er vel livet uten litt gjenbruk, hehhee! :D Jeg er så morsom! 

 

Har forretsen kjøpt meg sånn bokstaver, you know! Ble fint inne på rommet mitt! 

 

Hva har du gjort idag? 

 

Skrevet 02.12.2012 kl.23:45. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). 2 kommentarerJenter <3 
Andrea <3Michael er sykt flink til å synge og spille gitar !!!

 

  

Det var en superkoselig kveld !! Love you all !

Skrevet 02.12.2012 kl.12:41. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Nå skal jeg til Sophie sammen med noen andre jenter også skal vi lage pepperkaker <3 Gleder meg! Det blir sikkert kjempekoselig!!!! 

 


Skrevet 01.12.2012 kl.15:44. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Søstra mi skulle jo på juleball idag og siden hun pyntet seg osv så følte jeg at jeg også måtte det <3
Da ble det krøller på meg!

Ha en ellers fin fredagskveld! Kos dere, søtinger.

Søstra mi istad

Curles

Kjøpte meg også ny bukse og BH istad'

Skrevet 30.11.2012 kl.19:08. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Hello!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening :) spiser pizza og koser meg! Snart skal jeg sette på en fil også. Bedre kan det vel ikke bli! Deilig med en sånn avslutning på dagen når treningen er dum...

Bliggææææææs

Siden jeg er så digg nå så spanderte jeg et bilde fra treningen istad på dere <3

Skrevet 18.11.2012 kl.19:33. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer
Jeg vet at håret mitt står rett ut.. heheGODIS <3 

Skrevet 23.09.2012 kl.00:09. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). 4 kommentarer


jeg er syk så gidder ikke å blogge. livet suger

 


Naaaaammm, KAKAOOOOOOOOOO 

 

 

Skrevet 16.09.2012 kl.16:50. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


I dag har jeg vært på skolen, men det kom vel egentlig ikke som noe sjokk? Det var så deilig med helg i dag. Noen ganger er det bare sånn at det er så utrolig deilig med helg. Missforstå meg rett, det er ALLTID deilig med helg, men noen ganger er det bare helt herlig! 

 

Jeg skal til Sophie i dag så nå får jeg se å pakke og komme meg på bussen! Er så utrolig lenge siden jeg har funnet på noe med Sophie! Vi ser jo hverandre hver trening men det er jo noe helt annet :p Skal overnatte til i morra så kanskje det blir noe blogging utover dagen.. Eller det blir det helt sikkert, fordi jeg tar med kameraet :) hehe

I morgen skal jeg på turntrenerkurs som slutter i 17 tiden så mellom 11 og 17 så blir det ikke noe blogging. 

 
Skrevet 07.09.2012 kl.17:02. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). 2 kommentarer
Hehe.. Muggen da.. NEIDA !! Søstra mi lekte seg litt med konditorfargen når hun lagde vaflene :) 

 

Thumbs up

Skrevet 02.09.2012 kl.23:19. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarerPusin er slask! 

 
Nå gjør jeg matte

 


Så skal jeg gjøre fysikk-leksene

 Også historieleksene tilslutt! 

 Duveeeeeeeeeeet <3 xoxo, hehe

 

 

Skrevet 02.09.2012 kl.19:50. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Nå sitter jeg nede på rommet mitt å prøver å finne PCladeren min hvir noen lurer på det ;) Hehe. Ellers så var pizzaen utrolig god og snart skal jeg spise sjokolademuffinsene også! Gleder meg!!

Always Justin Bieber på telefonen <3 ikke en dag uten å høre på han! Helt utrolig

Skrevet 01.09.2012 kl.19:29. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Jeg lagde muffins i dag. Dro ikke til Lillestrøm allikevel så da måtte jeg jo finne på noe annet å gjøre :) Nå skal jeg se på 20:00 med raske menn, og spise pizza! Bra det er noen som har det <3 

 
Skrevet 01.09.2012 kl.17:39. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Da er jeg våken folks! Nå skal jeg bare rydde gulvet på rommet mitt slik at man kan se det (hehe) også skal jeg spise frokost og kle på meg osv.. Vi snakkes da! 

 

babyen min

 

 

 

Skrevet 01.09.2012 kl.11:25. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Én kommentar


Dagen i dag har vært helt grei. Det er jo siste skoledag før helg, men må man så må man. hehe.. mange like ord. 

 

Jeg har vært så sykt overtrøtt i dag, og jeg har ledd av praktisk talt alt og det er ikke tull en gang. Bare spør folka i klassen min hehe :) Når jeg kom hjem i dag tenkte jeg at jeg skulle blogge litt ettersom jeg ikke har gjort det på evigheter, men så fant jeg ut at jeg hadde glemt speilrefleksen min hos pappa så da ble det bilder med digitalkamera. hehe, ser forskjell på bildekvalitet eller? hehe. 

I allefall.. Når jeg kom hjem i dag var det å hoppe rett i pysjen å se på ''Sex and the City 2''! Got to love it. Etter det spiste vi taco, og nå ligger jeg egentlig bare i senga som et slakt. hehe.. Jeg er så sportyyyy <3 <3 Egentlig skulle jeg, Camilla og Marianne ut å spise i dag men det ble ikke noe av ettersom Marianne skulle til Hvaler. 

Nå tenkte jeg egentlig at jeg skulle se på ''Despicable me'' (my new favorite movie). De 2 siste ukene har jeg sett den rundt 3-4 ganger.. hehe, men den er jo morsom da. 

 

Det skal bli bedre blogging fremover, i promise. Good byeeeee

 

 Happy Lama, Sad Lama... Me so funny, yesyes! 

Skrevet 31.08.2012 kl.19:54. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Har vært en travel dag i dag :) har vært i hallen fra 9-18 i dag med åpning med ordfører osv fra 16-18! Trenermøte og maling i hele dag! Superkoselig

Skrevet 25.08.2012 kl.19:03. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). 2 kommentarer


Helloooo 

 

I dag var egentlig en lang dag, men samtidig kort (hehe.. jeg vet). På fredager så har jeg Spansk, Internasjonal engelsk, Kjemi og Norsk. Jeg elsker jo språk som kanskje noen av dere vet (?) så starten på dagen er jo fin, også er jeg ganske glad i kjemi iallefall foreløpig. I siste time har vi norsk, og det er det faget jeg ikke liker, hehe 0:) angelface. Jeg synes for det meste norsk er ganske kjedelig ettersom det er norsk språkhistorie osv.. Jeg liker jo deler av norsken, særlig den historiske delen hvor man skal ha presentasjoner om kjente norske folk. Den delen er grei, men resten er så unødvendig (synes jeg!!!) Jeg kommer iallefall aldri til å analysere noen fler tekster i mitt liv etter jeg har sluttet på skolen bare så det er sagt. 

 

Grunnen til at dagen var så lang men samtidig så kort er fordi det er jo interessante fag (utenom norsk da) men dette er den lengste dagen vi har. Vi har en like lang dag på tirsdag også men da er norsken byttet ut med gym så da føles jo den dagen automatisk kortere <3 Så now you understand ? :) Og forresten det jeg elsker mest med engelsklæreren min er at han snakker faktisk engelsk i engelsktimene. Synes det er så unødvendig med engelsktimer hvis du skal snakke norsk. Også står han ikke bare der å skriver opp regler osv, men han snakker faktisk om interessante ting :) !!! Loveit

 

Nå skal jeg snart på trenermøte ettersom jeg har blitt trener for noen Peewee'r! Det blir bra <3 Vi blogges, hadeeeeeeet

 

blunkblunk ;)))))))))))))) 

 

 

 

Har drevet å hatt alle Justin Bieber sangene på hjernen siden ''Believe'' CDen hans kom ut og nå er det denne som gjelder! Minner meg sånn om Michael Jacksons - Billie Jean! 

 

Denne heter Maria av Justin Bieber, men det var vel ikke noe sjokk! 

Skrevet 24.08.2012 kl.16:14. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). 2 kommentarer


Ja! Er VELDIG i video-mood for tiden (?) så nå driver jeg jaggu å laster opp en ny video! Denne er ikke fra treninga, men fra dagen min i dag. Er jo litt gøy det å? 

 

 

Liker du at jeg lager videoer? 

Noen tips til hva jeg kan videoblogge om, eller blogge vanlig om? 

 

 

 

 

 

 

 

.

Skrevet 16.06.2012 kl.00:35. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Nå er jeg hos Ida, verdens søteste :D haha! Det er hun som er lagkaptein med meg på Bright. Love you, Ida <3

 

F.v. Meg, Frida, Ida (!!!) og Maria <3

 

 

 

.

Skrevet 15.06.2012 kl.14:32. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). 2 kommentarer


I morgen er det sommershow for NRC Tigers! Neste lørdag er det Summer Open noe som er en konkuransse, og dette blir på en måte ''generalprøve'' hvor vi skal vise frem showene våre før konkuranssen. Grugleder meg da! hehehehe, kommer bilder i morra hvis noen tar noen. Skal prøve å fikse at noen filmer også. 

 

 

 

Today's Outfit

Hadde på meg bukse, men skiftet når jeg kom hjem siden det var så varmt. hehe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Skrevet 08.06.2012 kl.20:34. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). 4 kommentarer


Bilder fra bursdagen til Jasmin! Bildene er det Thea som har tatt, og de er tatt fra hennes facebook med lov! Ikke kopier de. 

 

Mange herlige folk. (og mange som ikke ble med på noen bilder :/ )

 

 

haha, når jeg tenker over det er det egentlig ganske mange bilder her hvor folk blunker, jaja. Interessant

 

 

 

 

.

Skrevet 04.06.2012 kl.17:39. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


JA! I går var en hektisk dag ettersom jeg først var på trening, deretter måtte jeg dra rett i bursdagen til Anne Martine (men jeg dusja jo først da) og når det var ferdig dro jeg rett i bursdagen til Jasmin. Hehe, men det var koselig da! Ganske forskjellige bursdager også! Anne Martine hadde bedt 5 stk (noe som er koselig) mens Jasmin hadde bedt ca 40 stk (noe som også var koselig), så det var ganske stor forskjell på de to bursdagene! hehehehe.. 

I dag hadde søstra mi konfirmasjon så bildene derfra kommer senere i dag. 

 

(Tok ikke noen bilder fra Jasmin sin bursdag, men kanskje jeg finner noen på face? )

 

 

koselig <3 

 

Som sagt så var det litt villere stemning på den andre festen så det ble ikke noen bilder, men jeg mener å huske at noen gikk rundt å knipset noen bilder så får vel sjekke om de blir lagt ut på face? :)

 

 

 

 

 

 

.

Skrevet 03.06.2012 kl.18:27. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). 6 kommentarer


I dag har jeg vært på trening og i en bursdag også skal jeg i en bursdag til nå! Det blir koselig

 

 

 

 

 

Ser ut som kjolen er møkkete men den er speilet som er det! hihi

 

Bloggeeeeeeeeees

 

 

 

 

 

 

 

-

 

Skrevet 02.06.2012 kl.18:58. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Skrevet 27.05.2012 kl.00:46. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Da drar jeg på Norge-England kamp! Heia Norge!!!

Skrevet 26.05.2012 kl.16:04. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


 

Halloooooooooo!

 

Hva skjer? 

Ikkenoe, dd? 

Ikkenoe

Ok

 

Dritkul samtale, ikkesant :D hahahahahahah, eller ikke.. men nå ville jeg egentlig ikke skirvee noe så dette blir et ganske RANDOM innlegg.. JOO!! hehehe.. som den MUSIKKAVHENGIGE personen jeg er så vil jeg bare meddele at jeg nå har laget meg en ny facebook bare fordi jeg skal få laget meg en tredje spotify! Dere skjønner at begge de to jeg hadde fra før av var på 0 minutter :O Så da så jeg ingen annen utvei enn å lage en til. Og siden man ikke kan lage spotify uten facebook så lagde jeg jeg meg det. 

 

 


NRC Tigers Bright <3 

 

 

 

.

Skrevet 20.05.2012 kl.23:02. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). 2 kommentarer


Ja, i dag er det trening igjen <3 Gleder meg, men det er vel egentlig ikke noe sjokk? Hehehe... I går så jeg på timeplanen og man merker at det snart er sommerferie! Loveit. Bare 33 dager til FERIEE!!!!!! Can't wait! 

 

Forrige ferie


Hesten min <3 Bella! 

 


Rhodos.

 

Lovelyyyyyy

Skrevet 20.05.2012 kl.14:53. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Sitter å ser på film mens jeg spiser vannmelon, NAM <3 

 

Bra webcam for å si det sånn.

 

HEHE, nottttttt

Skrevet 19.05.2012 kl.21:32. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Skal på senteret etterpå å forhåpentligvis shoppe mye fint <3 Kan legge det ut etterpå! 

 
Skrevet 19.05.2012 kl.13:44. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Da starter jeg og Marianne å se på film <3 sex and the city 2

Skrevet 18.05.2012 kl.01:48. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


I dag har jeg hatt en helt nydelig dag <3 har vært med Marianne, Camilla og Markus! Har vært utrolig koselig! :D

Marianne er så flink til å ta bilde av oss BEGGE TO :) Hehe

17.mai is

Jordbær, nam <3 herlig

Som sagt, herlig dag <3 nå sover jeg hos Marianne :) !

Justin Bieber <3 we love you !!!! fra Marianne og Linn :)

Skrevet 17.05.2012 kl.22:41. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). 2 kommentarer


Er hos Marianne, bestevenn <3

Skrevet 17.05.2012 kl.10:24. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). 2 kommentarer


Folk som skriver stygge kommentarer og kaller seg selv for ''Anonym'' er tapere. Hva er problemet liksom? Hvis du har noe du vil si til meg så si det til MEG da, og ha navnet ditt der hvis du er for feig til å si det i virkeligheten. Å uansett.. Dette med anonyme kommentarer.. Det er det dummeste som finnes! Hvor feig går det egentlig ann å være? jaja. Noen må jo bare være dumme, og ødelegge for alle andre. 

 

Detter er en taperfriblogg så folk som ikke tær å skrive navnet sitt har ingen adgang, TAKK FOR DET! 

Skrevet 13.05.2012 kl.14:48. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). 6 kommentarer


Jeg lagde muffins i går siden jeg er så flink! :D

Sunn frokost eller hva? Neida :) jeg spiste orntlig mat før dette da

Skrevet 13.05.2012 kl.13:19. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). 2 kommentarer


Nå har jeg nettopp dusja, og er på vei opp for å spise <3 Etterpå skal jeg i bursdag til noen barndomsvenner! Outfit kommer senere. 

okey 

 

 


Skrevet 13.05.2012 kl.12:29. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Én kommentar


nå skal jeg legge meg, natta

  

Love to sleep 

 

 

Skrevet 13.05.2012 kl.00:30. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Ja. Fikk tilbake naturfagsprøven min i går, og hehe.. når jeg skrev den så kjedet jeg meg og skrev på noen sangtekster osv på hver av sidene. Naturfagslæreren min har jo selvfølgelig da klart å svare på dette, HAHA!! Fikk latterkrampe og lo så jeg gråt når jeg fikk den tilbake :'D HAHAHAH <3

 

Jeg vet ikke om dere klarer å lese det? Men det er bare å spørre så skal jeg skrive det i kommentarfeltet ! 

 

 

 

 

Skrevet 11.05.2012 kl.22:06. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). 3 kommentarer


Michael Jackson - I wanna be where you are

 

 

 

 


Miss you, Michael Jackson 

 

 

 


Skrevet 11.05.2012 kl.20:36. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Jeg har trent hjemme i dag siden jeg er så flink! Men jeg har strekk i nakken :( :( !!!!!! Fikk det ikke mens jeg trente da men bare fikk det? Merkelig.. Men det er VONDT :( :(. 

 

I morra er det skole igjen, så det så <3 Hehehehe.. Atm ser jeg på ''Ridiculousness'', de tryner såååååååå fææærlt :(   Nå skal jeg snart spise! Så vi snakkes? Skrives? Blogges? Blogges ja :) Vi blogges!

 Skrevet 06.05.2012 kl.20:33. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Jeg ville bare vise dere min Texas longhornes caps

Kuling med caps

Smile med caps

Være fjortis med caps

Emo med caps!
Det er så mange muligheter!  hihi, neida :D But i love it! Kan vise dere cowboy hatten min en gang også :) for som dere kanskje vet har jeg familie i Texas!!! <3  

 

(håper dere skjønner at dette er et TULLE INNLEGG

Peace out

Skrevet 05.05.2012 kl.21:30. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). 2 kommentarer


Broren min er på cup også så vi på han i dag <3 nr 3!

 

 

 

 

Turn this club aroud - R.I.O

 

Skrevet 05.05.2012 kl.21:07. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Nå har vi henta mat på peppes og tok
Med hjem :) ooog!!!! Men fikk med oreokake også!!!!!!! HAPPY

Skrevet 05.05.2012 kl.17:35. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). 2 kommentarer


Fant ut at gata jeg bor i har en felles trampoline og det fant jeg ut av NÅ!! Bodd her i ca 4 år... Treiga, jegvet!

Men poenget. Jeg turnert på den og det var gøy! Fikk til forlengs og baklengs broovergang! Nå gjelder det bare å kunne det på bakken! Også fjorde eg flikk flakk men det får jeg jo til på bakke og da.. Også noen saltoer :)

Haha :P

Skrevet 29.04.2012 kl.16:21. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Yess!!!!! Endelig sol :D ligger på terrassen og soler meg, digg!!!

Skrevet 29.04.2012 kl.14:15. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Nå er jeg superduperflink og lager pizza til hele familien + sondre (venn av broren min) !

Det var sånn det sto i oppskriften at det skulle bli! Legger ut bilder av ferdig resultat :D

Den hever da


Hade

Skrevet 28.04.2012 kl.18:31. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer


Så på senkveld akkurat nå, og Tooji fremførte den akustiske versjonen av MGP-sangen ''Stay''! Er ganske lei av den sangen siden en i klassen min spiller den hele tiden, men denne versjonen ver HELT NYDELIG!  

 

TRYKK PÅ BILDET FOR  Å SE SANGEN!!!

 

Skrevet 27.04.2012 kl.22:43. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). 2 kommentarer


Ser på CSI på nettet, og her blitt HEEEELT hekta! Ser på det hele tiden nå! Spør meg på face så kan jeg sende deg linken til siden jeg bruker, eller kommenter innlegget :) 

 

Nå skal jeg se på CSI (SJOKKKKKKKK!!!!!!!!!!!) not, haha <3 

 

NYDELIG KJOLE!!! 

 

 

Skrevet 27.04.2012 kl.22:38. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). 2 kommentarer


I dag har vi engelsk fagdag, noe som vil si at vi har engelsk hele dagen :) men det som er så digg er at vi slutter 12:35 <3 da skal jeg hjem å spise oreokake som jeg glemte å ta bilde av... Kan ta bilde av den etterpå! Nå har vi om Irland så got to go! Hade

Skrevet 25.04.2012 kl.09:51. Ligger i kategorien Helg (endelig! ). Ingen kommentarer.............................................

Siste innleggBloggdesign

hits